Yes, dit wil ik!

Wil jij jezelf, je merk of bedrijf een boost geven, je onderscheiden en écht uitstralen waar JIJ voor staat? Ik ga met liefde met je mee op pad om samen mooie content voor je website en social media te creëren. 

Met vooraf een (virtuele) kop koffie of thee starten we ons creatieve proces. Ik vertel je natuurlijk mijn werkwijze maar hoor vooral ook heel graag jouw verhaal: Wie ben jij? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar staat je bedrijf voor en wat wil je graag uitstralen met je nieuwe beelden straks? 

Samen kijken we naar welk verhaal we gaan vastleggen, wat de juiste kleding, setting en passende locatie is. Misschien is dat het bos, de stad, een gezellig koffietentje, lekker bij jou thuis op de bank, in een inspirerend museum, of op een van mijn favoriete locaties. Ik schiet portretten, creatieve shots, maak foto’s van jou aan het werk en detailbeelden. Zodat je voorlopig genoeg content hebt waarmee jij kunt laten zien en vertellen wie jij bent. Zodat je écht dat verschil kunt maken, er een verbinding ontstaat met jouw droom klant, en jij je bedrijf met trots kunt laten zien aan de buitenwereld.

Lieve creatieveling,

 Lieve
creatieveling,

> Jouw merk
RAAKT met
krachtige unieke
beelden.
'START making
your BRAND
stand OUT'
.

IN

FO

Brands

Voor de creatieve ondernemer, die opzoek is naar uniek beeld waarmee ze kunnen vertellen, inspireren en écht laten zien wie zij als maker zijn.

> Jouw merk
RAAKT met
krachtige unieke
beelden.
'START making
your BRAND
stand OUT'
.

tell me more

Get inspired.

Previous brandshoots

03

02

01

op aanvraag

• 1 UUR FOTOGRAFIE
• 25 NABEWERKTE BEELDEN
• 1 LOCATIE (BINNEN EEN STRAAL VAN 100KM VANAF HENGELO)
• MOGELIJKHEID OM ZELF JOUW      (25) FAVORIETE BEELDEN UIT TE ZOEKEN
• ZOOM SPARSESSIE VOORAF
• MOGELIJKHEID OM EXTRA            BEELDEN BIJ TE BESTELLEN

Een uitgebreide branding shoot op maat gemaakt en per uur. Geschikt voor commerciële shoots.

• START VANAF 2 UUR FOTOGRAFIE
• ALLE BEELDEN BINNEN 3 WEKEN
• INTAKECALL VOORAF
• RECHTEN BEELDGEBRUIK VOOR COMMERCIELE DOELEINDEN          ZOALS WEBSITE, SOCIAL MEDIA
EN ADVERTENTIES*

De genoemde tarieven zijn ex. BTW en excl. reiskosten en eventuele parkeerkosten
(€0,45 per kilometer vanaf Hengelo, Overijssel. 

De digitaal geleverde bestanden worden toegestuurd in hoge resolutie.  *Voor offline druk en publicaties zijn andere voorwaarden van toepassing en dient een licentieovereenkomst te worden opgesteld. Op alle shoots zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

oh yes, let's shoot!

€475,- ex btw

Package 3

€645,- ex btw

• 2,5/3 UUR FOTOGRAFIE
• 60 NABEWERKTE BEELDEN
• 1 OF 2 LOCATIES (MAX 1,5 UUR
REISTIJD VANAF HENGELO)
• MOGELIJKHEID OM ZELF JOUW
(60) FAVORIETE BEELDEN UIT TE ZOEKEN.
• ZOOM SPARSESSIE VOORAF
• MOGELIJKHEID OM EXTRA BEELDEN
BIJ TE BESTELLEN

Een uitgebreide brandingshoot waarin we alle ruimte hebben om creatieve beelden te maken, sfeer en detail beelden te schieten, zodat je voorlopig genoeg content hebt voor je website & social media.

Package 2

Als je een aantal goede portretten nodig hebt voor bijvoorbeeld je website of social media.

Package 1

Hoe ik JOU kan helpen:

F. A

Questions

1. WELK PAKKET IS HET MEEST GESCHIKT VOOR MIJ?
Dit is afhankelijk van waar je de beelden voor wilt gebruiken. Pakket 1 is geschikt voor als je een aantal mooie portretten nodig hebt voor je website of social media. Is het je wens om echt creatief los te gaan samen, en/of wil je ook sfeerbeelden voor op je website en/of content voor je instagram? Dan raad ik je pakket 2 aan. Pakket 3 is geschikt voor langere commerciele shoots. 


2. WANNEER ONTVANG IK DE BEELDEN?
Je ontvangt met 3 weken een online gallery waarin je je favorieten beelden kunt uitkiezen en downloaden. Bij pakket 3 ontvang je binnen een week een preview die je gelijk al kunt gebruiken.

3. WAT IS EEN GESCHIKTE LOCATIE?
Het kan bij jou op de studio/werkplek zijn, in de stad of op een mooie buitenlocatie. Ik ken in Twente en oost/midden Nederland genoeg toffe plekjes! Samen overleggen we wat het beste bij jou past.
Bij pakket 1 blijven we in de straal van 1 uur rijden vanaf Hengelo. Bij pakket 2 of 3 kunnen we ook daar buiten. Tijdens onze zoomcall kunnen we hier even over sparren. 
4. WAT ZIJN DE REISKOSTEN?
De reiskosten zijn 0,45ct per km vanaf Hengelo (overijssel). 

5. WAAR MAG IK DE BEELDEN VOOR GEBRUIKEN?
De beelden zijn vrij te gebruiken voor commerciële doeleinden, zoals je website, social media of advertenties. Wil je de beelden gebruiken voor offline druk (magazines/boeken), dan zijn er vanwege auteursrechten andere voorwaarden van toepassing en wordt er in de meeste gevallen een licentieovereenkomst opgesteld.

6. KAN IK TUSSENDOOR VAN KLEDING WISSELEN?
Graag zelfs! Ik raad aan om een paar verschillende kledingsetjes mee te nemen zodat je voorlopig echt even vooruit kan met je foto's. Ik help je graag met de kleding keuze en stuur vooraf hiervoor wat tips naar je toe.

7. HOE KAN IK EEN SHOOT BOEKEN?
Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op. Probeer alvast zoveel mogelijk over jou en/of je bedrijf te vertellen zodat ik alvast een goed idee krijg van je wensen! Hierna stuur ik je alle informatie en mijn beschikbaarheid toe. 

 bobini roots

Nazomer '23 mocht ik de ROOT TO RISE collectie van het prachtige sieraden merk Bobini Roots vast leggen. Een heerlijke zomerse shoot tijdens het ondergaande zonnetje.. Maar we begonnen met deze mooie maan projectie.

Bijna maandelijks ga ik met de dames van Holistik.nl op pad om nieuwe content te schieten voor hun instagram en website. We zijn inmiddels helemaal op elkaar ingespeeld. Bekijk hier wat van mijn favoriete beelden van de inmiddels 20+ shoots die we samen hebben gedaan. 

BRAND  stories

brands i've workED with

mindful & Miljonair

yoga magazine

Thijs launspach

Holistik

liekeland

balthazar brands

unieboek spectrum

bobini roots

Gooische tam tam

Liekeland

Jaren geleden liep ik zelf stage bij Lieke van der Vorst (Liekeland), toen ik nog dromen had wellicht iets met illustratie te doen. Het is iets anders geworden ;), en ik mocht haar in de afgelopen jaren een paar keer vastleggen.

Yoga, human design, een eigen online health app.. 'The Yin Club'. Bekijk hier onze fijne shoot waar we speelden met licht, stenen en glitter outfits voor Tessa's platform.

Brand stories

brands i've workED with

mindful & Miljonair

yoga magazine

Thijs launspach

Holistik

liekeland

balthazar brands

unieboek spectrum

bobini roots

Gooische tam tam