ART

in my heart

Licht fanaat & kunst liefhebber, met een grote passie om de liefde te documenteren. 

Alles om mij heen bekijk ik voortdurend in shots, met aandacht voor licht, kleur en composities, ook zonder camera in mijn hand. Enorm fascinerend vind ik het. Ik kan er ZO enthousiast van worden.

Maar het contact met de personen voor mijn camera is voor mij minstens zo belangrijk als het fotograferen zelf. Ik wil namelijk graag meer zijn dan enkel de fotograaf. Waarom? Omdat ik echt mijn ziel en zaligheid in mijn werk leg. Ik vind het belangrijk om een klik te voelen met de mensen die ik vastleg, zodat ik jullie verhaal echt op z'n allermooist kan vastleggen.

Zo blij dat je hier bent

Mijn verhaal ->

We beginnen met een klein voorstelrondje. Ik ben Stance (Dit spreek je uit als Stans), 32 jaar en woon in het fijne Twente (een accentje is dus aanwezig, jullie zijn gewaarschuwd..). Ik ben iemand die houd van gezelligheid, je maakt mij blij met kunst, mooi licht, kringloopvondsten, leuke restaurantjes, mijn vriend en onze zoon die afgelopen maart is geboren, onze Australische herder, de wereld afreizen, fotografie en mooie verhalen vertellen door middel van deze fotografie. 

Na een opleiding fotografie ben ik jaren lang als fotograaf in loondienst aan de slag geweest. Na mijn tweede studie aan de kunstacademie, dacht ik heel even illustrator te willen worden. Het ontbrak me echter aan een dosis talent (en geduld) waarna vormgeving ook nog even het revue werd gepasseerd,  maar al snel hield ik me bij die baan (en naast die baan) niet meer met vormgeving bezig, maar voornamelijk (je raad het al): fotografie. Ik ging er voor, fulltime. Wat was dat een goede keuze. Inmiddels zijn we meer dan 12 jaar aan ervaring verder, en sinds begin 2018 bestaat 'Stance Photography ' officieel.  

Wat centraal staat in wat ik vast leg zijn spontane, pure emoties, vriendschap en vooral.. de LIEFDE. Mijn liefde voor detail en de schoonheid van kleine, alledaagse dingen en natuurlijk vooral de liefde tussen de mensen voor mijn camera. Niets is mooiers dan dat.

Fotograferen is voor mij een manier om momenten zo vast te leggen dat het een tastbare herinnering wordt.
Een kleine tijd-reis.. En dat nostalgische gevoel dat daarbij hoort, die beleving, wil ik heel graag met én voor jullie maken.

Terug ->

"Ik wil de essentie van de dag voor je vangen, de échte momenten, vol emotie. Beelden die over een x aantal jaar je waardevolste bezit zijn geworden".

Liefde voor..

Mijn vriend en onze hond Moes

Fotografie

Lekker eten & gezelligheid

Onze lieve
zoon James

Reizen

Liefde voor:
KUNST, LICHT, VINTAGE, NOSTALGIE, DE ZON, SCHADUW, NATUUR, LIJNSPEL
het vastleggen van emoties, handen, kleine gelukjes, tussendoor momenten, details, gevoel én happy tears.

About my work