"Turn thoughts and dreams into magic and action".


21-24 NOVEMBER 2023 // Limburg, Nederland.

Een driedaagse workshop over Creëren. Zoeken. Spelen. Maken.
Een werkplaats waarbinnen je je onderdompelt in creativiteit, authenticiteit, kunst, licht en verhaal.
Daar gaat het om. Hoteldebotel verliefd worden op je eigen maakproces én je resultaat. Op je succes én je struggles. Weten waar jij je inspiratie vandaan kunt halen en dat kunnen vertalen naar fotografie waar je hart sneller van gaat kloppen. 

The Makers is voor jou als jij een werkplaats zoekt om te gaan graven, maken, delen en leren. Drie dagen onderdompeling, waarbinnen wij je gaan helpen om weer echt vanuit je zelf te creëren.

Met onze ervaring in de fotografie EN vanuit onze achtergrond op kunstacademies, Josan deed de academie voor theater en Stance voor fotografie & cross media design, denken wij dat we jou op een fijne manier kunnen prikkelen en aan het werk kunnen zetten. We zoeken mensen die echt op zoek willen naar hun creatie vlam, elkaar verder willen helpen en ook van elkaar willen leren.
Open mind, open heart.

Verwacht inspiratiesessies, workshops, 1 op 1 gesprekken, een live shoot om mee te kijken, tijd om uit te proberen, gouden ideeën op bierviltjes, goeie wijn gesprekken én lekker eten. En daarna, met een warm hart en een hoofd vol inspiratie naar huis. Ready to rock. 

LEARNING, MAKING, LOVING.

DANK VOOR ALLE ENTHOUSIASME!
THE MAKERS #3 IS UITVERKOCHT!

I want, i want!

The Details

We verblijven in een prachtige monumentale villa in Zuid Limburg, met 2- en 4-persoonskamers. Fijne bedden. Fijne badkamers. Fijne ruimtes om samen te zijn met overal andere lichtinval. We zorgen voor eten en drinken. Jij zorgt voor good vibes en learning attitude.

Check in op dinsdag vroeg in de avond op 21 november, check uit vrijdag ochtend 24 november. En daar tussen in: volle bak leren, experimenteren, maken, en het heel fijn hebben.

het programma bestaat o.a. uit:

• Welkomstborrel & games
• Workshop CREATE & PLAY door Stance // Over licht &  creatief fotograferen.
• Workshop SENSING STORIES  door Josan // Over conceptontwikkeling & storytelling.
• Inspiratie avond
• 1 op 1 mini mentorsessies
• Live shoot met Stance en Josan
• Candlelight Pizzanight

Investering: 1247,- ex btw

Je ontvangt een zakelijke factuur.

21-22-23-24 november 2023

About us

Stance en Josan kennen elkaar uit het werkveld. Via Instagram waarschijnlijk ergens helemaal in het begin. Na een aantal netwerkborrels kwamen we er al snel achter dat we een heerlijke klik hebben op humor-, bier- en natuurlijk; op fotografie gebied.

Als geen ander weten we hoe de tijd vliegt als je onderneming goed loopt. Hoe je verdwaalt IN je werk in plaats van dat je gaat staan voor je eigen proces als beeldmaker. Dat het knap lastig is om tijd vrij te maken om te onderzoeken. Om weer even naar binnen te keren en te luisteren en voelen naar wat jij eigenlijk echt graag zou maken als je groot mag dromen en er geen goed of fout is. 

Nadat Stance de bruiloft van Josan fotografeerde begon het steeds meer te borrelen om samen iets te doen. Een workshop moest het worden. Maar dan anders. Rauwer, onderzoekender, speelser, een beetje terug naar onze roots: de kunstacademie.
Het werd The Makers Workshop.

Onze Missie

Learning, making, loving.

We willen je onderdompelen in je eígen maakproces, en deels in dat van ons. We willen je prikkelen, inspireren en geven je graag handvatten om zelf weer te gaan zoeken en spelen. Om dat in beweging te krijgen zorgen we voor materialen, settings, (huiswerk)opdrachten, workshops, een shoot en korte 1 op 1 coaching. Jij zorgt voor een goede voorbereiding (daar hoor je meer over na bevestiging), een positieve work- en groupmode, een open mind & open heart. 

We hopen dat je na deelname aan The Makers zin hebt om je makersdromen, die ergens in je hoofd rond dwarrelen, om te zetten in actie, EN dat je fantastische nieuwe mensen hebt ontmoet die je ook hierna nog blijven inspireren en aanmoedigen. 

Wat anderen zeggen over The Makers

"Ik hoopte met The Makers de verdieping in mijn fotografie op te kunnen zoeken, en ik heb daar meer geleerd dan ik had durven dromen. Als je deze workshop omschrijft als een ‘fotografie workshop', dan doe je wat mij betreft geen recht aan wat The Makers is. Voor mij ging het om mijn ontwikkeling als persoon, juist omdat alle inzichten zoveel breder toe te passen zijn dan puur in fotografie.  Het was een warm bad. De openheid, kwetsbaarheid en warmte van Stance en Josan zijn out of this world."

- Sanne russcher

"Ik was toe aan een workshop waarin het niet draait om ‘perfecte’ plaatjes te schieten. Ik wilde de diepte in duiken en écht iets leren. Het was precies dat, maar nog zóveel meer. Deze workshop zou ik élke fotograaf die wil groeien aanraden. Het gaat je gegarandeerd iets brengen, voor iedereen wellicht iets anders, maar precies wat je op dat moment nodig hebt. Ik durf gerust te zeggen dat ik voel dat deze workshop heeft gezorgd voor een nieuwe fase - die nu van start gaat."

- Maaike, quay Photography

"Josan en Stance zijn heel betrokken en open over hun eigen processen (op zowel persoonlijk als werk vlak) wat maakt dat je zelf ook gelijk open durft te zijn. De combinatie tussen werken, lekker wijn drinken, kaarsjes aan, dag opening in pyjama en leerzame momenten was PERFECT. Deze workshop is echt anders dan andere workshop die ik doorgaans voorbij zie komen. Ik had wel een week op stap willen zijn samen.'"

- Eva, by jay photography

Inschrijvingen gesloten

in the meanwhile zijn we druk bezig met sparren over een makers #4. houdt onze instagram @themakersworshop_ in de gaten!

NOTE & F.A.Q

Er is binnen The Makers helaas geen plek voor de absolute beginner, voor de fotograaf die enkel op zoek is naar nieuw portfolio materiaal of degene met een groot ego. Daar zijn we graag duidelijk in. Om de juiste toon en diepgang te vinden is er WEL plek voor de zoeker, de twijfelaar en de graver. Voor de echte MAKERS. Op zoek naar kunst, naar authenticiteit, naar licht, naar verhaal. We verwachten dat je iets komt halen maar ook zeker iets brengt. 

"Wanneer hoor ik of ik er bij zit?"
Binnen enkele dagen na inschrijving ontvang je van ons reactie. Na betaling van je factuur is je deelname definitief.

"Wat bedoelen jullie met ‘geen beginners?"
We bieden de workshop aan op een gevorderd fotografie niveau. We gaan er vanuit dat je een behoorlijk aantal shoots hebt gedaan en weet waar je als fotograaf blij van wordt of juist niet. Daarnaast is het nodig dat je je camera goed (manueel) beheerst en dat je er voor open staat om samen te leren. Je brengt dus ook jouw inspiratie en vaardigheid mee de groep in. 

"Wat als ik achter het net vis? Komt er nog een vierde editie?"
De eerste twee editie's waren zo'n succes, dat dat zomaar zou kunnen! Greep je vorige keer net achter het net? Dan kun je je voor deze editie weer opnieuw aanmelden. We starten weer met een schone lei en behandelen de inschrijvingen weer op volgorde van binnenkomst en toelichting.

"Can I join if I don't speak Dutch?"
Sorry this is a Dutch spoken workshop.

"Wat als blijkt dat ik na betaling verhinderd ben?"
Wegens de zorgvuldige groepssamenstelling vragen we je om niet meteen zelf een vervanger te zoeken. Meld het ons zo snel mogelijk. We kunnen je dan helpen je ticket over te dragen aan iemand op de wachtlijst. We kunnen geen geld terug geven".

-> Heb je een vraag die hier niet bij staat?
Neem gerust contact met ons op, op info@storiesbyjosan.com of info@stancephotography.com

Are you ready?
We are!

Liefs, Josan & Stance