IN

FO

Voor iedereen die even de tijd wilt stop zetten van de eerste periode met je kleintje,  je zwangerschap of je jubileum samen met je grote liefde wilt vieren.

Lifestyle

tell me more

Die herinneringen wilt koesteren..

Een shoot bij mij betekent niet op de heide staan met je mooiste jurk en je grootste glimlach. Ik wil zo veel meer dan dat voor je vastleggen. Beelden die je voelt, die je meenemen terug naar die periode en waar je later met liefde op terug kunt kijken. En ja, dat wil ik ook graag met aandacht voor esthetiek, licht, kleur en composities voor je vastleggen, maar wél op zo'n manier dat het ECHT is en waarbij je ontspannen jezelf kunt zijn.

Bijvoorbeeld van.. Jullie met jullie (nu nog) kleintje (cliché maar waar: de tijd gaat VEELS te snel!), jij met al dat getrappel in je buik, jullie met z'n tweetjes tijdens een speciaal weekendje weg of een verslag van jullie magische babybubbel.

Maar sowieso voor een dierbare weergave naar die ene periode in je leven, klein en alledaags of groots en meeslepend, maar sowieso vol met liefde.voor diegene

Let's capture your love

EEN HERINNERING
VOOR LATER

01

03

02

Lifestyle

Newborn

Zwanger

• 1,5 - 2 UUR FOTOGRAFIE
• MINSTENS 50 NABEWERKTE BEELDEN
• LOCATIE IN OVERLEG (BINNEN EEN STRAAL VAN 110KM VANAF HENGELO)
• EEN ONLINE GALLERY
• 15x20 ALBUM

De shoots die ik aanbied:

De locatie voor jullie LOVE / LIFESTYLE shoot is in overleg. Laten we picknicken, wandelen, jullie mini vakantie in dat ene boshuisje vastleggen, of gewoon lekker bij jullie thuis afspreken. Zolang het jullie maar kenmerkt.

Op een mooie locatie in overleg. Binnen een rijafstand van 1 uur vanaf Hengelo. Dit kan het bos zijn, in een studio, bij je thuis of op locatie. 

Bij een newborn shoot kom ik lekker bij jullie thuis, in eigen vertrouwde omgeving die onderdeel is van het verhaal van deze periode. 

• 1,5 - 2 UUR FOTOGRAFIE
MAX 4 PERSONEN
• MINSTENS 50 NABEWERKTE BEELDEN
• LOCATIE BINNEN EEN STRAAL        VAN 110KM VANAF HENGELO
• EEN ONLINE GALLERY
• 15X20 ALBUM

• 1,5 - 2 UUR FOTOGRAFIE
• MINSTENS 50 NABEWERKTE BEELDEN
• BIJ JULLIE THUIS
(MAX 110KM VANAF HENGELO)
• EEN ONLINE GALLERY
• 15X20 ALBUM

De genoemde tarieven zijn incl. BTW en excl. reiskosten en eventuele parkeerkosten (€0,45 per kilometer vanaf Hengelo, Overijssel. Ik hanteer een max reisafstand van 1:15u uur vanaf Hengelo.

De digitaal geleverde bestanden worden toegestuurd in hoge resolutie.  Op alle shoots zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

De kosten voor alle reportages zijn €425,-. Dit is exclusief eventuele reiskosten (0,45 ct vanaf Hengelo, ov)

F. A

Questions

1. Hoelang duurt het voordat wij de foto's ontvangen en hoe worden deze geleverd?
Jullie ontvangen binnen 3 weken een online prive gallery waarin je je favorieten beelden kunt uitkiezen en downloaden, via deze gallery kunnen jullie ook eventueel prints bestellen. 

2. Wat is een geschikte locatie?
Bij een newborn shoot kom ik graag bij jullie langs om de eerste periode van jullie met jullie kleintje vast te leggen in eigen omgeving. Voor een loveshoot ga ik graag met jullie op pad! Belangrijk is dat het bij jullie past en voor jullie bijdraagt aan een fijne herinnering. Bij een (zwangerschaps)boudoir sessie gaan we vooraf samen sparren over een mooie geschikte plek. Ik hanteer een max rijafstand van +- 1 uur vanaf Hengelo.

3. Wat is mooi om aan te doen tijdens de shoot?
Kleding doet veel voor het beeld, maar draag écht vooral waar jij/jullie je prettig in voelen. Dat zie je ook terug! Vind je het toch lastig? Natuurlijke kleuren werken goed op de foto, via de mail stuur ik jullie voorafgaand aan de shoot ook een PDF toe waarin ook kleding en kleur adviezen te vinden zijn.

4. Wij zijn niet echt fotogeniek, is een shoot wel wat voor ons?
OH JAWEL! Dit is denk ik wel de meest gestelde vraag of opmerking die ik hoor en geloof me; don't worry, just be you. Tijdens de shoot probeer ik alles zo natuurlijk mogelijk te laten verlopen. Zie het als een gezellige wandeling waarbij we gewoon kletsen, ik jullie af en toe wat 'opdrachtjes' geef en jullie tussendoor vastleg. Of ga juist iets doen, huur dat bootje, stop die picknick mand vol, slenter door de stad samen en haal een drankje to go of nodig me uit tijdens jullie verblijf in jullie toffe airbnb bijvoorbeeld. Juist die (echte) momenten zijn het waard om vast te leggen en maken het ook nog eens een oprecht leuke ervaring en herinnering, geloof mij!

5. Wat is de beste periode voor een newborn shoot?
Eigenlijk is iedere periode met jullie kleintje bijzonder om vast te leggen. Mijn advies is om de shoot in de eerste 4 weken na de geboorte te plannen, maar als jullie voorkeur uit gaat naar iets later kan dat dus ook heel goed!

6. Wat gebeurt er bij slecht weer?
Mochten de voorspellingen erg slecht zijn en we hebben afgesproken op een buitenlocatie dan moeten we de shoot verplaatsen. Ik hou de voorspellingen goed in de gaten en bij regen of een donkere dag neem ik even contact met jullie op.

Send

Let's Meet!

Wat onwijs leuk dat je interesse hebt in een shoot bij mij. Vul hieronder het contactformulier in, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug. 

Let's Meet!

Wat onwijs leuk dat je interesse hebt in een shoot bij mij. Vul hieronder het contactformulier in, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug. 

Super bedankt!

Je aanvraag zit veilig in mijn inbox.

Ik probeer je bericht binnen 3 a 4 werkdagen te beantwoorden. Nog geen mail? Check je spambox, daar wil mijn mail nog wel is in belanden.