IN

FO

Weddings

Voor de wildly in love koppels. Die onvergetelijke herinneringen van hun droomdag willen.

tell me more

Let's celebrate LOVE.

Ongetwijfeld zijn jullie vast al heel vaak aan het wegdromen over jullie BIG day. Een dag vol liefde, geluk, emoties en jullie liefste vrienden en familie om jullie heen. Wat een fijn vooruitzicht!


Mijn stijl kun je omschrijven als non-traditioneel,  filmisch, artistiek en documentair. En dat met oog voor detail én heel veel liefde voor licht. Ik sta voor echtheid; Geen geposeer of in scéne gezette momenten. Ik ben van mening dat jullie dag draait om het vieren van de liefde. Tussen jullie en tussen jullie met zorg uitgekozen gasten. Het zijn voor mij daarom JUIST de échte momenten, die spontaan ontstaan en vol met gevoel zijn, die jullie dag tot die van jullie maakt en jullie verhaal (na) verteld. 

Beelden van.. die ene schaterlach vol geluk, opa die een traantje wegpinkt, de hand op je schouder van een ouder, de saamhorigheid van jullie vrienden aan tafel, jullie verliefde blikken naar elkaar.. De gehele sfeer wil je uiteindelijk weer kunnen voelen. Een kleine tijd-reis terug naar deze dag.
Om jullie bruiloft op zijn mooist vast te kunnen leggen is het voor mij heel belangrijk om een oprechte klik met jullie te hebben. Tuurlijk moet mijn werkwijze matchen met jullie wensen, maar besef dat ik ook getuige ben van jullie eerste blikken naar elkaar tijdens de 'first look', dat ik de tranentrekkende woorden van jullie geloften achter de camera mee kan luisteren (en stiekem ook een traantje wegpink) en jullie dag mee vier die je eigenlijk alleen met jullie meeste intimi viert. Dat moet vertrouwt voelen, dat moet klikken zodat jullie 100% jezelf kunnen zijn.

Zodat ik jullie dag op de meest mooie en betekenisvolle manier kan vertalen naar een reportage waarmee je écht kunt voelen hoe het was.
Hebben we een klik? Yes! Laten we samen jullie liefde vieren!

"Ik wil de essentie van de dag voor je vangen, de échte momenten, vol emotie. Beelden die over een x aantal jaar je waardevolste bezit zijn geworden".

Weddings

Bruidsreportages starten bij 2400,-

WHAT'S INCLUDED:

• 6 uur fotografie 
• Vrijblijvend kennismakingsgesprek live of online
• Een enthousiaste fotograaf & persoonlijk advies
• Minstens 350 zorgvuldig bewerkte beelden 
• Een extra grote preview binnen een paar dagen
• Een online privé gallery
• Small wedding album


Jullie bruidsreportage is volledig te customizen wat betreft aantal uren dat ik kom fotograferen, groot luxe album of bijvoorbeeld een pre-wedding shoot voorafgaand aan jullie bruiloft. 

vraag hier de trouwbrochure aan

We are a great match if you love ..

Realness

Geen geënsceneerd momenten, je wilt terug zien én voelen hoe het was. Die schaterlach, die tranen van geluk of gemis, de knuffel vol emotie. Het gaat het om het verhaal, de connecties en de mensen zoals ze zijn. Ik wil dat je met de beelden écht de momenten weer even kunt herbeleven.

          in the moment

GENIET! Echt: vier. je. dag. Laat op de dag zelf perfectie los en raak niet in de stress als dingen net niet helemaal lopen zoals je van te voren had verwacht of had gepland. Een stortbui? F*ck it, dans in de regen (oke aan het einde van de dag als iedereen je op je best heeft gezien goedgerekend). Ga er vol in op en geniet van alle lievelingsmensen om je heen. Onverwachte herinneringen zijn zoveel waardevoller dan geregisseerde.
Dance (en vier je bruiloft) like nobody's watching.

Your guests

Dit zal ongetwijfeld het geval zijn, anders waren ze niet uitgenodigd, toch ;)? Maar jullie hebben ze vast heel zorgvuldig uitgekozen. Ik vind het nét zo belangrijk om gedurende de dag jullie gasten vast te leggen. De plezier van je vrienden of trotse blikken van ouders. Ik wil de relaties onderling en de liefde tussen jullie en je gasten vangen. Want je viert op deze dag met elkaar de liefde.

To live 

We are a great match 

if you love ..

non-traditioneel

Ik documenteer graag jullie dag zonder iets te ensceneren. Natuurlijk jullie shoot en eventuele groepsfoto’s daargelaten (al zorg ik er voor dat jullie tijdens de shoot zoveel mogelijk in jullie eigen bubbel zitten, waardoor je niet eens bezig bent met de camera). Maar de mensen en gebeurtenissen die voor mijn lens staan inspireren mij. De kleine verhaaltjes, de tussendoor momentjes, de dingen die niet in het draaiboek staan. Ik blend graag mee tussen jullie gasten zodat ik onopvallend iedereen en elke gebeurtenis kan vastleggen zoals ze daadwerkelijk zijn. Zodat de beelden het gevoel van het moment weer bij jullie naar boven halen en jullie hart zich vult met fijne herinneringen. 

We gaan écht GEEN hartje vormen met jullie armen, van achter een boom koekeloeren, stijf in de camera kijken of poseren met jullie getekende akte. Oh no! Authentieke persoonlijke beelden, waarmee je kunt terugzien en voelen hoe het was. Daar ga ik voor. 

Kunst, licht en schaduwspel inspireren mij enorm. Het is mijn doel om kleine kunstwerkjes te maken van ieder beeld. Daarom ben ik altijd opzoek naar het mooiste licht. Ik ben dan ook zeker niet bang voor een zonnetje of een donkere ruimte. Dus een zomerse zonnige dag of een winter wedding met kaarslicht? Oh Yes, zo romantisch! Bring it on!


De prachtige locatie, de vogels die overvliegen, de details in aankleding maar ook net die ene hand op je schouder; ik leg het allemaal vast om een zo volledig mogelijk beeld te schetsen van hoe jullie dag was. 

documentair

over mijn..

artistiek

Filmisch

Fotografie stijl

Edwin & Ilona

"WAANZINNIG!!! We hebben er nachtwerk van gemaakt want konden niet stoppen met kijken! De meest gestelde vraag/opmerking die we hebben gekregen en nog steeds krijgen was toch wel “zeker heel moeilijk nu zelf een fotograaf kiezen/het uit handen geven?” Nope, vanaf moment 1 dat we contact hadden voelde het super goed en hadden we er zo veel vertrouwen in! Je maakte elke keer weer prachtig werk en nu ons verhaal zo waanzinnig om terug te kijken. Helemaal verliefd op ons eigen verhaal, onze club mensen zo aan het genieten. De dag en deze beelden zijn voor ons goud waard. Thanks a million voor deze mooie herinneringen."

Kind words

Kind words

Dennis & Milou

Wauw wauw wauw …. Geen woorden voor! Zo zo zo mooi vastgelegd lieve Stance. Je hebt ons hele weekend zo mooi vastgelegd alle emoties heb je vastgelegd. Momenten die we zelf niet bewust hebben gezien of onthouden.

Het raakt ons enorm, en dan filmpje ook aan het begin..  tranen van geluk. Zo ontzettend blij dat we voor jou hebben gekozen. Wat ben je toch goed! Nogmaals dankjewel zo dierbaar je hebt geen idee.

Kind words

Josan & Otto-Paul

"Lieve Stance, Echt niet…. nor… MAAAAAL HOE MOOI! We hebben met kippenvel en heel veel tranen alle foto’s bekeken. Man man man. Steeds even pauze om op adem te komen. P R A C H T I G
 
We hadden ons geen mooiere foto’s kunnen wensen en geen fijner leuker liever mens die ze maakte. Duizend keer bedankt voor ons verhaal. Je hebt ons al onze lievelingsmensen en momenten gegeven om te bewaren in een doosje of een boek. GOUD."

Kind words

Mart & Marjolein

"Lieve Stance, bedankt voor alle foto's. Zo mooi hoe je alles zo documentaire achtig hebt weten te vangen. Er zitten z-o-véél foto's tussen die op zichzelf staande kunstwerkjes zijn. Heel erg bedankt! Ook zo tof hoe iedereen wel terugkomt, de sfeer van de dag zo levendig is vastgelegd en hoe je de lach, de traan en de liefde hebt weten te vangen overal. We gaan ze in de komende tijd allemaal downloaden en voor altijd archiveren en we pakken ze er in de toekomst bij op feestelijke momenten, maar ook op momenten dat we even in een dip zitten en dan zullen we zien en weer voelen hoe mooi 'wij' zijn/is. Jij was één van onze beste keuzes die dag. DANK! Liefs ons."

Kind words

Suzanne & Eline

"Stance, je bent echt een baas. Echt niet normaal, wauw. Echt, bizar mooi. Hoe je al die momenten kunt hebben en dan zijn de foto's ook nog zo mooi bewerkt. Het overtreft alles. 

Wat een onvergetelijke dag was het en wat waren we blij dat jij er was om alles vat te leggen. Vanaf moment één voelden we ons bij jou op ons gemak. Je hoorde echt even bij ons clubje, zo fijn. Echt bedankt voor alles!"

Kind words

Joost & Milou

"Lieve Stance, we hebben vanavond met zijn tweeën op ons gemak alle foto’s bekeken (wat zijn het er veel!) en kunnen alleen maar zeggen… wauw wauw wauw!!!! Wat hebben we zitten nagenieten!! Het is een enorm dierbare weergave geworden van een hele mooie persoonlijke dag waarbij je de sfeer op zo’n natuurlijke, intieme en tegelijkertijd sprankelende manier hebt weten vast te leggen. Alle gasten staan er zo authentiek en mooi op en je hebt alles precies op het juiste moment weten vast te leggen. Het voelde echt alsof je één van onze gasten was. We zijn echt mega dankbaar dat jij onze bruiloft hebt vastgelegd!! Duizendmaal dank!!!!!"

Kind words

Inez & Justus

"Lieve Stance, Wát zijn wij blij dat jij fotografe van onze bruiloft in juli bent geweest. We hadden ons geen betere en lievere fotograaf kunnen wensen. Je hebt de sfeer van de dag super mooi en goed weten vast te leggen, ongelofelijk knap hoe je dat gedaan hebt! Jouw stijl qua fotografie is zo gaaf en precies wat wij wilden. Ondanks de kleine groep gasten (doordat onze bruiloft in tijd van corona plaatsvond) heb jij je alsnog bijna onzichtbaar weten te manoeuvreren tussen alle mooie momenten door en alles prachtig weten vast te leggen. Heel erg bedankt voor de mooie herinneringen die we dankzij jou hebben aan onze bijzondere dag. We vinden je een enorme topper!"

Send

Let me get to know you..

Spreekt mijn stijl jullie aan en denk je dat we een goede match zijn? Laat een berichtje achter en vertel me uitgebreid jullie plannen & ideeën.

Super bedankt!

Je aanvraag zit veilig in mijn inbox.

Ik probeer je bericht binnen 3 a 4 werkdagen te beantwoorden. Nog geen mail? Check je spambox, daar wil mijn mail nog wel is in belanden.

Let me get to know you..

Spreekt mijn stijl jullie aan en denk je dat we een goede match zijn? Laat een berichtje achter en vertel me jullie plannen, jullie ideeën, jullie verhaal! 
Des te uitgebreider, des te beter!  

'Love to capture         '

hugs