KLAAR OM JE
ONDER TE DOMPELEN IN EEN WERELD VOL INSPIRATIE?

vertel me meer

Welkom
                               Beeldmaker,

- momenteel volgeboekt- 

Wil je graag op de wachtlijst en als eerste een mailtje ontvangen wanneer er weer beschikbare plekken zijn? Laat je mailadres achter in het onderstaande formulier en je ontvangt als eerste een berichtje!

Voor de beeldmaker (foto en/of videograaf) die de enorme drang voelt om (nog) meer kunst te maken en zijn creatie vlam wilt ontwikkelen. 

Voor de beeldmaker.. die weer helemaal verliefd wilt worden op het gene wat hij/zij doet én maakt. Die gefascineerd is van licht maar nóg beter wilt worden in het lezen hiervan. Voor de beeldmaker die aan elke vezel in zijn lijf zo hard voelt dat het de tijd is om zich verder te ontwikkelen en dat stapje meer te zetten in zijn of haar werk. Niet meer op de automatische piloot wilt vastleggen maar vanuit rust en vertrouwen wilt creëren, vol bepakt met een shitload aan inspiratie én dit wilt vertalen naar creatieve beelden waar zijn hart sneller van gaat kloppen.

Juist voor dié vurige enthousiaste beeldmakers.. heb ik speciaal dit langdurige mentoring traject opgezet.

Wat je kunt verwachten

3 live of online sessies • live inspiratie middag • ruimte voor al je vragen • cheerings on the side

// KICK OFF SESSIE

// LETS GET CREATIVE

// INSPIRATIE MIDDAG

• Live bij mij thuis in Hengelo én op locatie in de buurt - 4 a 5 uur.


Tijd om dat vlammetje te laten
branden! Ik dompel je onder in een wereld VOL met inspiratie en daag je uit om anders te gaan kijken. Ik help je op weg om die inspiratie toe te kunnen passen in je werk, waardoor jij nog authentieker werk kunt maken, dicht(er) bij jezelf kunt blijven en weer verliefd wordt op je maakproces.

• Online of bij mij thuis in Hengelo (ov) - 3 uur.


In deze kick off sessie gaan we ontdekken wie JIJ bent als beeldmaker. We gaan onderzoeken waar jouw creatie vlammetje van gaat branden en we duiken in je recente werk en kijk ik graag mee op welk vlak je werk zou kunnen verbeteren. Daarnaast hebben we alle ruimte voor al je vragen. 

• Online of bij mij thuis in Hengelo (ov) - 2,5 uur


We behandelen het lezen van licht en je leert hoe je o.a. vanuit rust kunt fotograferen in plaats vanuit blokkades, angst en/of de automatische piloot. Vanuit rust, maar ook met vertrouwen en tools om creatief los te kunnen gaan. Je gaat leren hoe je dit weet toe te passen in je shoots, ook tijdens de druk van het presteren als je werk maakt voor een klant.

// TUSSENTIJDS CONTACT

// LETS GET CREATIVE

// INSPIRATIE MIDDAG

• Online via Zoom - 1 uur


Hoe gaat het? Waar sta je nu? We bespreken je ontwikkeling, je meest recente werk en of je misschien nog ergens tegenaan loopt.

• Via de mail en tijdens de sessies


Zowel tijdens, maar ook in de periode tussen onze sessies door is er alle ruimte om mij te mailen met al je vragen. 

• Mogelijkheid om bij te boeken bij je traject. 

Wil je samen aan de slag en live tips m.b.t. ruimte & licht lezen, blokkades of creatief fotograferen? Dan is er een mogelijkheid om een live shoot toe te voegen aan je traject, waarin we samen een shoot gaan uitwerken en vastleggen. 

PRAKTISCHE INFO

- Momenteel is het traject volgeboekt -

Het traject is inclusief 3 live of online mentoring sessies • een live inspiratie dag  • tussentijds mail contact om al je vragen te stellen • 1x lunch • 1x ticket entree tijdens de inspiratie middag 

Je ontvangt een factuur die je zakelijk kunt opvoeren.

-> EARLY ADAPTER PRIJS €1847,- ex btw 

Investering: €1995,- ex btw

ik gun mezelf dit!

Heleen Visual Storytelling

Wat een ontzettend waardevolle dag! Stance is heel betrokken, meedenkend en neemt werkelijk alle tijd voor je om al je vragen te beantwoorden.
Naast dat ze al je vragen beantwoordt heeft ze mijn fotografische en creatieve vlammetje opnieuw aangewakkerd. Met een voldaan gevoel en vol hoofd met nieuwe ideeën reed ik weer terug naar huis. Met als kroon op Stances inbreng die dag; een traantje van besef waar ik als persoon voor sta en écht blij van wordt. Knap dat iemand dit bij je voor elkaar weet te krijgen. Ze denkt écht mee.
Een heel fijn mens, dank je wel lieve Stance. Ik wist van tevoren niet wat ik moest verwachten maar de uren vlogen voorbij. Mocht van mij wel langer duren, haha!

Ervaringen van andere beeldmakers over mijn mentorsessies:

Milau Lesmana Photography

Stance was onze trouwfotograaf en we waren super tevreden over de beelden en het contact. Toen ik een een aantal maanden later had besloten dat ik een mentorsessie wilde volgen was het daarom heel logisch voor mij om dat bij Stance te doen.
De mentorsessie bleek precies wat ik even nodig had! Ze heeft zoveel liefde voor het vak en kan dat zo fijn overbrengen. Gelijk na de sessie had ik ontzettend veel zin om met alle informatie en inspiratie aan de slag te gaan. Ik kan sindsdien meer genieten van het creatieve proces. Daarnaast heeft ze mij handvaten gegeven om dichtbij mijzelf te blijven als fotograaf en om beelden te maken waar ik echt blij van word.

Ervaringen van andere beeldmakers over mijn mentorsessies:

Kristel - Authentic Wild Stories

Al een tijdje liep ik tegen wat vragen en struggles aan, en ik wist dat ik dit niet alleen moest willen oplossen. Stance had ik inmiddels al een paar keer ontmoet, en toen ik ontdekte dat ze ook mentor sessies deed, wist ik meteen dat zij de juiste persoon hiervoor was.  Ik ging eigenlijk heel open de sessie in. Natuurlijk had ik een hele lijst met vragen en punten die ik graag wilde bespreken, en Stance had die ook nog eens heel fijn vormgegeven in mooie slides. Maar ik wist ook, dit gaat helemaal goed komen. Ik had er de volste vertrouwen in dat die paar uur zo voorbij zouden vliegen. En dat deden ze! WAT was het fijn om eens iemand met je mee te laten kijken, tips te kunnen geven en op al je vragen (hoe gek of niet) antwoorden te hebben. Zoals ik na afloop ook tegen Stance zei: Mijn hoofd is weer een stuk helderder. Iets meer rust tussen de chaos. En dat voelt zo fijn! Ik heb nu specifieke punten om echt mee aan de slag te kunnen, en zin om weer te gaan creëren! 

De sfeer overall was ZO relaxed. Stance is heel open, en straalt rust uit, maar het was ook gewoon heel gezellig :). Al met al heb ik hier absoluut mega veel aan gehad. THANKS!’ 

Ervaringen van andere beeldmakers over mijn mentorsessies:

Kiona Photography

"Wat een powervrouw, vol enthousiasme en een bak vol creativiteit."  Stance je bent oprecht een topper. Ik volg je als sinds het begin van mijn fotografiereis en je bent altijd een van de namen geweest die ik noemde als ik een inspiratiebron omschreef. Hierdoor heb ik je ingehuurd om mijn brandingshoot te doen in 2021" ...  "Ik vond het geweldig om je aan de gang te zien met een camera, je leeft je echt in en je bent enorm creatief. Je ziet dat fotografie echt je passie is, met als resultaat een geweldige galerij aan beelden die echt bij mij passen. Echt een fotograaf die ik toen hoopte te worden." .... "Tijdens de sessie gaf je mij tips, nieuwe inspiratie en andere invalshoeken. Ik kon je alles vragen, we konden samen sparren over dingen die we beide tegenkomen tijdens ons werk en we hebben enorm veel gelachen. Samen keken we naar mijn verbeterpunten". 
 
Mega fijn dat je eerlijk bent over zaken, meekijkt waar nodig is en jouw manier van werken deelt. Vooral het stuk over inspiratiebronnen anders dan andere fotografen vond ik mega interessant om te doen. Ik durf met zekerheid te zeggen dat dit zeker niet de laatste keer was dat ik bij je aan tafel schoof. Ik vond het heerlijk om met je te kletsen en van je te leren. Ik ging naar huis met een hoofd bomvol nieuwe inspiratie en ideeën, waar ik tot op de dag van vandaag mee aan de gang ben. Je bent en blijft een echte inspiratiebron!  Bedankt voor je openheid lieve Stance! 

Ervaringen van andere beeldmakers over mijn mentorsessies:

Anique - Sibbe Fotografie

Vanaf het eerste mailcontact was ik volledig op mijn gemak bij Stance. Alle communicatie verloopt heel prettig. Haar mentorsessie zit heel goed en professioneel in elkaar. Van tevoren krijg je een uitgebreide vragenlijst, waar je precies kunt aangeven waar je staat, waar je tegenaan loopt en wat je uit de mentorsessie hoopt te halen. De mentorsessie was echt volledig op mij en mijn vragen ingericht. In mijn geval was de focus op creatief lichtgebruik en meer variatie tijdens een shoot. Stance nam me volledig mee in haar werkwijze en hield niets achter. Maar ze liet niet alleen haar eigen aanpak zien. Ze keek mee naar mijn werk, mijn vragen en gaf vervolgens ideeën die specifiek voor mij bruikbaar zijn. Dus vol met concrete tips en nieuwe inspiratie ging ik weer naar huis. Een absolute aanrader, voor beginnende en gevorderde fotografen.

Ervaringen van andere beeldmakers over mijn mentorsessies:

By Lisette Photography

Een dag vol bewustwording en inspiratie!
Als je weet wat je wil maar niet zo goed weet hoe daar te komen, dan kan je afgeleid raken door je eigen gedachten en onzekerheden. Ik wilde veel maar wist niet hoe, wat en wanneer. Door de sessie met Stance heb ik weer focus. Het eerste contact over de mentorsessie gaf mij gelijk vertrouwen. Door middel van een uitgebreid intake formulier maakt Stance een gepersonaliseerde presentatie waarbij mijn persoonlijke wensen aan bod komen. Eenmaal aangekomen in het knusse huis van Stance in Hengelo was ik meteen aangenaam verrast. Een mooie werkruimte vol met inspirerende boeken en de gepersonaliseerde presentatie lagen klaar. Ik zag dat het goed voorbereid was en stond meteen aan! De presentatie bestaat uit afwisseling van theorie / tips en praktische opdrachten (zowel theoretisch als visueel). Ik heb geleerd anders te kijken en bewuster bezig te zijn met het creatieve proces. Het is zo verrijkend om samen stil te staan bij wat je maakt en waarom en woorden te geven aan hetgeen je doet en nog wil gaan maken. De combinatie van haar fijne persoonlijkheid, creativiteit/kunstzinnigheid en ervaring is erg inspirerend. Ze heeft mij aan het denken gezet. Het is nu aan mij om hier de volgende stappen in te maken. De inhoudelijke presentatie en haar vragen spoken nog steeds door mijn achterhoofd en moedigen mij aan dit te doen. Echt een aanrader voor je eigen ontwikkeling! 

Ervaringen van andere beeldmakers over mijn mentorsessies:

Jonne - Blinkend Beeld

“Wat een waardevolle, leerzame coaching dag heb ik bij Stance gehad. Ben heel blij dat ik voor de uitgebreide dagsessie ben gegaan, want Stance had zo veel te vertellen! Erg fijn om een op maat gemaakte pdf te kunnen doornemen als basis (en als hand-out voor achteraf). We zijn lekker diep in de materie van bruidsfotografie en creatief fotograferen gedoken. Kon al mijn vragen stellen en twijfels bespreken. Ik ging naar huis met een hoofd vol info, concrete acties om mee aan de slag te gaan en heel veel energie en inspiratie om de komende bruiloften te rocken.".

Ervaringen van andere beeldmakers over mijn mentorsessies:

Josine Breukink Photography

Op een winterse woensdag ontving Stance mij in Hengelo bij haar thuis voor een mentoringdag. Ter voorbereiding vulde ik een uitgebreide vragenlijst in zodat Stance zich kon voorbereiden op de vragen die ik had. Een prachtige en duidelijke presentatie gemaakt door Stance was de rode draad door de dag. Alle onderwerpen kwamen alle onderwerpen aan de orde, er was ook veel ruimte om nog aanvullende vragen te stellen. Stance is een fijne coach, ze weet je op je gemak te stellen en is echt een vakvrouw. De dag gaf mij weer een creatieve boost. Een hele waardevolle investering!

Ervaringen van andere beeldmakers over mijn mentorsessies:

Joan Olsthoorn Fotografie

"Kortgeleden heb ik een mentorsessie bij Stance gevolgd. Ik had zin in nieuwe prikkels en nieuwe creativiteit, dus daar was ik bij Stance aan het goede adres. Het was zo'n fijne, gezellige en leerzame dag. Urenlang kletsen over het allerleukste vak. 

We hebben kritisch gekeken naar mijn werk, gekeken naar de fijnste workflow en we sloten de dag af met een creatieve opdracht. Vol enthousiasme en met een bomvol hoofd reed ik terug naar huis. Bedankt voor deze waardevolle dag lieve Stance!"

Ervaringen van andere beeldmakers over mijn mentorsessies:

Hannah - Oh Magnolia Stories

Wat is het superfijn om samen met Stance aan de slag te gaan! Ze is zo onwijs goed in haar werk en is tijdens de mentorsessie echt een open boek. Ik boekte een Day Session en dat was heel leerzaam en waardevol. We hebben veel verschillende onderwerpen besproken en Stance gaf goede feedback en tips waar ik echt weer mee verder kan. De tijd vloog voorbij en ik ging zoals beloofd met een bomvol hoofd en veel nieuwe inspiratie weer naar huis. 

Ervaringen van andere beeldmakers over mijn mentorsessies:

Send

OH YES GIVE ME
THAT INSPIRATION BOOST!

Wat onwijs leuk dat je interesse hebt in het 'PRESSURE TO CREATE ART traject'.

Vul hieronder het contactformulier in, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug met uitgebreide informatie over het traject. 

Super bedankt voor je aanvraag en je vertrouwen. Het lijkt me fantastisch om samen aan de slag te gaan! Je hoort zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 3 dagen van mij .

LET OP: MOMENTEEL ZIJN ER GEEN PLEKKEN MEER VOOR HET TRAJECT.

Met het invullen van dit contactformulier hoor je als eerst wanneer er weer beschikbare plekken zijn.

OH YES GIVE ME
THAT INSPIRATION BOOST!

Wat onwijs leuk dat je interesse hebt in het 'PRESSURE TO CREATE ART traject'.

Vul hieronder het contactformulier in, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug met uitgebreide informatie over het traject. 

F. A

Questions

Ik ben een beginnende (hobby)fotograaf, is dit traject iets voor mij?
Het traject is voor zowel de beginnende als de gevorderde fotograaf. Wel ga ik er vanuit dat je weet waar je als fotograaf blij van wordt of juist niet, of juist daarin op het moment erg zoekende in bent. Daarnaast verwacht ik dat je je camera goed (manueel) beheerst. 

Kan ik in termijnen betalen? 
Dat kan zeker. Het is mogelijk om het bedrag in 1 keer of in 3 termijnen van €615,-ex btw te betalen. 

Waar vinden de sessies plaats?
Bij mij thuis in Hengelo, Overijssel. 3 van de 4 sessies zijn ook mogelijk om online te volgen. 

Kan ik ook los gaan met mijn vragen over editing / workflow etc?
Yes dat mag zeker. De eerste sessie is geschikt om hierop in te duiken samen. Ook kun je gaandeweg via de mail of wanneer we elkaar zien met al je vragen bij mij terecht.

Is het mogelijk om het traject met z'n tweeën (of meer) te volgen? 
Wel als jullie samen werkzaam zijn bij hetzelfde foto/video bedrijf! Anders zou ik er voor kiezen om het echt individueel te volgen zodat we 100% op jou als authentieke beeldmaker kunnen focussen.

Is het traject alleen voor bruidsfotografen?
Nee hoor! Ook heel goed te volgen als je familie, lifestyle, boudoir en/of branding foto/videograaf bent.

Mijn vraag staat er niet bij.
Mail gerust naar info@stancephotography.com voor al je andere vragen :). Je ontvangt bij interesse sowieso een uitgebreide PDF van mij met daarin alle informatie.